Fogadj örökbe...avagy Göndi mindenkinek jól áll

 

.

2016. szeptemberében érkezett egy felhívás az Állatbarát Alapítványtól, mely szerint hat kidobott kölyökkutyának keresnek ideiglenes befogadó gazdit. Így kezdődött Göndi, az árva kiskutya története is.

Nagyidai Gergő és Munkácsi Anita mindketten a Móricz Zsigmond Színház színészei, ők jelentkeztek a felhívásra és vállalkoztak a feladatra, hogy a kéthetes csöppségeknek menedéket nyújtsanak. Nem voltak számukra ismeretlenek a menhelyi kutyák, hiszen saját kedvencük is az Állatbarát Alapítvány gondozásából került hozzájuk. A ma már 10 éves eb egyébként már többször szerepelt színpadon is.

Saját elmondásuk szerint nem a három óránként szükséges cumiztatás volt a legfárasztóbb feladat, hanem a betegségek miatta aggodalom, melyekre menet közben derült fény. Szerencsésen minden kutyus életben maradt köszönhetően Dr. Hegedűs Bélának és az alapítvány dolgozóinak és persze a színház színészeinek, akik közül sokan anyagilag is támogatták a kicsik gyógykezelését, megerősítését. A hat kölyök közül öten már gazdára találtak, a Karácsonyt már új otthonaikban töltötték. A Göndi névre keresztelt kölyök viszont még mindig gazdi kereső. Ennek apropóján fogott össze Novák-Hajto Éva és Takács Péter a színház művészeivel. és álmodták meg a Fogadj Örökbe! Avagy Göndi mindenkinek jól áll! című kampányt.

A közel fél éves Göndi továbbra is várja gazdáját! Érdeklődni az Állatbarát Alapítványnál

a (42) 727-736-os

Forrás: www.móriczszinhaz.huajánlatkérés

Ossza meg velünk elképzeléseit,kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Ahol a szervezés művészet
+36 20 665 7494
info@everart.hu

MSBT.hu design