Everart Esküvő Fotózás

 

 

Legyen életetek egyik legszebb napja igazán kreatívan, ötletesen, és egyedülálló módon megörökítve.

Nem kívánunk beállni a sablonfotósok sorába. Mi nem csak életet, hanem tematikát is adunk a képeiteknek Szorosan együttműködve veletek ötletelve, jó hangulatot teremtve.

Közvetlenek vagyunk, rugalmasak és nyitottak. Ugyanakkor partnerek vagyunk a könnyfakasztó romantikától elkezdve,a legőrűltebb elgondolásig is. Nekünk minden fotózás egy lehetőség...hogy olyat alkossunk nektek, ami egyedülálló, és amire nem csak egyszer fogtok ránézni az életetek során.Legyen életetek egyik legszebb napja igazán kreatívan, ötletesen, és egyedülálló módon megörökítve.

IDŐTARTAM: Megbeszélés szerint

TARTALMA: Készülődés, Jegyespár, Templomi, és Polgári ceremónia, valamint az esküvői vacsorán, és az azt követő bálon való fotózás.

TERMÉK: 300 db utómunkával ellátott kép a teljes napról, + 100 db szűrővel ellátott kép.

+FOTÓZÁS: Lehetőség van a menyasszonyról és vőlegényről a külön fotósorozat elkészítésére is, ami nem az esküvő napján történik. Különleges kültéri és/vagy beltéri fotózás

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

Bármenyire furcsa is ez, de fotósaink ízig vérig 21. századi művész emberek.Nem csak a fotózás területén igen jártasak, hanem a színházi, táncszínházi, előadóművészeti világban is. Így több mint 20 éves színpadi tapasztalattal a hátuk mögött igazán mesterei annak hogy mi a látvány fogalma. Tudásukat nem csak az esküvő fotózásban fejlesztik, hanem legyen szó portré,galmour, fashion, hard fashion, makeup baba-mama, stb... fotózás, és az ezekhez tartozó magas szintű utómunka is. Az Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, és az InDesign programok maximális kihasználtságával, a kreativitás egy olyan kapuja nyílik meg,aminek csak a képzeletetek szab határt. És Esküvőszolgáltatási rendszerünknek itt még közel sem értünk a végére. Amenyiben cégünkkel kívántok együtt dolgozni, úgy egyéb olyanlehetőségekkel is tudunk számotokra szolgálni, ami megkönyíti, és felgyorsítja az esküvőtökhöz kapcsolódó előadói, és egyéb ajánlat kéréseket. Ugyanis 8. éve működő anya cégünk az Everart Agency fő profilja a műsor szolgáltatás. Így rengeteg olyan zenekarral, vőfélyel, és előadóval vagyunk napi kapcsolatba akik közvetítésével tökéletes lehet a nagy nap. Sőt még az esküvői táncotok betanításában is állunk szolgálatotokra.

A fotózásokra két fővel érkezünk, hogy az élet egyik legszebb eseménye a lehetőlegtöbb szögből, és a legjobb beállításokból legyen fotózva. A képeket digitális formában egy hófehér pendrive-on, valamint DVD-n adjuk át a kedves megrendelőknek.

Info: everart.creativ@gmail.com

Tel: +36 20 273 8506ajánlatkérés

Ossza meg velünk elképzeléseit,kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Ahol a szervezés művészet
+36 20 665 7494
info@everart.hu

MSBT.hu design